El-Basen Skåne

Hej och välkommen ska du vara till ett nytt inlägg på min blogg. Hur är det med er egentligen? Med mig är det bara bra och idag kommer jag berätta om när jag fick hjälp av en elektriker i Lund där jag har min firma. Jag fick då hjälp med att koppla in en ny lampa i taket, det kanske jag skulle kunna göra själv tänker ni, men det fanns inget uttag och det var det som skulle sättas upp.

Jag har en egen firma där vi håller på med det mesta inom skönhet och jag trivs hur bra som helst. Jag har underbara anställda som har blivit mina vänner och det går väldigt bra för oss måste jag säga. Jag har haft det lite svårt med att inreda innanför entrén i vår lokal eftersom det har vart dåligt med uttag för lampor och jag har velat sätta upp en speciell lampa i taket, då tog jag tar i det och ringde en elektriker i Lund som skulle kunna hjälpa mig med det. Som sagt hade jag redan sett ut en lampa som jag tyckte mycket om. Den var ganska billig, men den såg hur bra ut som helst och den skulle passa in jättebra i vår lokal. Efter att denna elektriker i Lund hade kopplat in ett nytt eluttag i taket hjälpte hon att sätta upp lampan och jag kan inte säga att det blev annat än superbra. Vill ni se bild på lampan kan ni antingen komma in på min salong eller så kan ni gå in på min Instagram där jag lägger ut många bilder från salongen. Det var allt jag hade att berätta för er idag, så ni får ha det bra och glöm inte att kika in på min Instagram om ni vill se hur vi jobbar på salongen.